blondutza_85 a scris:
amy22 a scris:
blondutza_85 a scris:
da am contestat-o pt ca mi se pare corect si b....cu motivatia expusa de Romascanu....nu pt ca nu ar fi corect
e vb despre hotararea asupra divortului....adica prin care rezolva capatul principal de cerere care este divortul....nu se refera si la capete accesorii....io asa vad lucrurile...deci nu are nicio treaba termenul de gratie
=D>ma bucur mult ca ai contestat grilele astea 2 la procedura civila,pentru ca si eu le-am gresit.la cea cu termenul de gratie eu le-as fi luat pe toate 3 ,iar la cea cu intervenientul ,eu spun ca trebuie anulata!!! Doamne ajuta!
pai si tu de ce nu le-ai contestat?....oare de ce ramaneti pasivi?
In general multi n-au putut sa conteste multe grile. Cum ar fi cea expusa discutiei. Pasivitatea de care vorbesti nu-i totuna cu nepasarea daca asta ai dorit sa punctezi, ci mai degraba oboseala acumulata. Daca nu ai dorit sa punctezi asta, te rog sa primesti scuzele mele.
Eu, de exemplu, m-am trezit azi foarte tarziu, intrucat sunt din provincie si mi-a fost destul de greu sa ma concentrez pentru a trimite contestatia in termenul dat de ei. Am apucat sa contest doar cateva.