Buna ziua, eu ma pregatesc sa dau la anu admitere la inm si as avea o neclaritate: avem voie cu legile care sunt trecute ca bibliografie la examen?
a doua: cam dupa ce autori imi recomandati sa invat la civil ? eu am invatat boroi anul 1 si barsan anul 2. anul 3 deak sunt suficienti? multumesc
Buna ziua..
Am o intrebare pentru cei care s-au inscris pentru admiterea la INM anul acesta. Stie cineva cati s-au inscris....ati auzit ceva??? vad ca nu mai spune nimeni nimic pe forum...desi e un subiect destul de arzator.
din pacate nu ai voie cu nimic la examen doar pixul negru si apa minerala#-o#- in leg cu a doua intrebare nu are importanta dupa cine inveti , treb doar sa intelegi si sa nu tocesti pt ca toti spun acelasi lucru chiar daca difera modul de a se exprima
as avea si eu o intreb ; cum calificati un legat de genul _ las toate bunurile mele mobile din localitatea x sorei mele - particular sau cu titlu universal (eu as spune ca e particular ca nu e vorba de o fractiune din totalitatea bunurilor mobile )
as avea si eu o intreb ; cum calificati un legat de genul _ las toate bunurile mele mobile din localitatea x sorei mele - particular sau cu titlu universal (eu as spune ca e particular ca nu e vorba de o fractiune din totalitatea bunurilor mobile )
Este cu titlu universal pentru că e vorba de o fracţiune din totalitatea bunurilor defunctului, aşa cum tu însuşi ai scris....
Dacă ar fi lăsat doar frigiderul sau merţanu', atunci era cu titlu particular.