avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Poate a avut in vedere prevederea stricta a art.11 C.p.p. care spune ca incetarea se dispune in timpul judecatii si nu dupa. Eu as fi pus si b/ul ca fiind corect, pentru ca incetarea poate interveni si dupa pronuntarea unei solutii de condamnare (in caile de atac partile se impaca sau partea vatamata isi retrage plangerea, de ex.) Sau poate a considerat ca dupa judecata, actiunea penala se epuizeaza si nu se stinge...cine stie?
Exact ,si eu ma gandesc ca si b) e corect ,in fine nu toate intrebarile din cartile astea cu grile au raspunsurile corecte mai sunt si greseli.
Am auzit ca l-a inscrierea pentru examen trebuie sa ne precizam optiunea - procuror sau judecator - pentru care candidam. Nu stiti cumva daca este adevarat sau nu deoarece nu am gasit nimic in regulament in sensul acesta.
La finalizarea primului an de studii auditorii de justitie vor opta, in ordinea mediilor si in raport de numarul posturilor, pentru functia de judecator sau procuror, potrivit art.16 alin.3 din Legea nr.303/2004 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Stiu ca e cam tarziu pentru aceasta intrebare dar, avem pentru examen si contractul de arendare?
E o varietate a contractului de locatiune ca si inchirierea, dar nu am vazut sa figureze si legea arendarii printre actele normative indicate in bibliografie.

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)