Poate a avut in vedere prevederea stricta a art.11 C.p.p. care spune ca incetarea se dispune in timpul judecatii si nu dupa. Eu as fi pus si b/ul ca fiind corect, pentru ca incetarea poate interveni si dupa pronuntarea unei solutii de condamnare (in caile de atac partile se impaca sau partea vatamata isi retrage plangerea, de ex.) Sau poate a considerat ca dupa judecata, actiunea penala se epuizeaza si nu se stinge...cine stie?
Am auzit ca l-a inscrierea pentru examen trebuie sa ne precizam optiunea - procuror sau judecator - pentru care candidam. Nu stiti cumva daca este adevarat sau nu deoarece nu am gasit nimic in regulament in sensul acesta.
La finalizarea primului an de studii auditorii de justitie vor opta, in ordinea mediilor si in raport de numarul posturilor, pentru functia de judecator sau procuror, potrivit art.16 alin.3 din Legea nr.303/2004 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Stiu ca e cam tarziu pentru aceasta intrebare dar, avem pentru examen si contractul de arendare?
E o varietate a contractului de locatiune ca si inchirierea, dar nu am vazut sa figureze si legea arendarii printre actele normative indicate in bibliografie.