avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
bloody_jo a scris:

B.

Corect!!!=D>
Grilă:
Evicţiunea contr. de vânzare-cumpărare:
a) reprezintă garanţia dată de vânzător cumpărătorului ptr. utila folosinţă a lucrului;
b) poate fi totală sau parţială;
c) în cazul tulburării din fapta proprie a vânzătorului, părţile pot înlătura garanţia legală datorată de vânzător ptr. evicţiune;
d)cauza evicţiunii să fie posterioară vânzării şi de drept în cazul evicţiunii rezultate din fapta unui terţ.X-(#-o
B
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 August 2008
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
bloody_jo a scris:

B

felicitări!:luck:
Acum, te rog să-mi spui, în ce condiţii erau corecte şi celelalte variante de răspuns?:-/
INFORMAŢIE DE ULTIMÃ ORÃ: SE PARE CÃ S-AU ÎNSCRIS APX. 6750 CANDIDAŢI LA NIVEL NAŢIONAL;
UN CALCUL SIMPLU ARATÃ O CONCURENŢÃ DE APX. 40 / LOCX-(:training::foottap:
INM a scris:

bloody_jo a scris:

B.

Corect!!!=D>
Grilă:
a) reprezintă garanţia dată de vânzător cumpărătorului ptr. utila folosinţă a lucrului;
c) în cazul tulburării din fapta proprie a vânzătorului, părţile pot înlătura garanţia legală datorată de vânzător ptr. evicţiune;
d)cauza evicţiunii să fie posterioară vânzării şi de drept în cazul evicţiunii rezultate din fapta unui terţ.X-(#-o

a-utila folosintza se refera la lipsa viiciilor ascunse.
c-nu se poate inlatura daca provine din fapta proprie a vanzatorului ,nici nu se poate modifica ,decat cea care provine din fapta tertului
d-priveste tulburarile de drept si este anterioara vanzarii
bloody_jo a scris:

INM a scris:

bloody_jo a scris:

B.

Corect!!!=D>
Grilă:

a-utila folosintza se refera la lipsa viiciilor ascunse.
c-nu se poate inlatura daca provine din fapta proprie a vanzatorului ,nici nu se poate modifica ,decat cea care provine din fapta tertului
d-priveste tulburarile de drept si este anterioara vanzarii

SINCERE FELICITÃRI!=D>
Mă bucur sincer ptr. nivelul tău de preg. şi consider, la fel de sincer că eşti o candidată care are ªANSE REALE de a intra la INM în această toamnă.:coffee::luck:
Pe la voi ce se mai aude la nivel de zvon în legătură cu examenul din 31 aug.?:O:-/, deoarece văd că ceilalţi participanţi la acest forum sunt oarecum pe margine, şi, vorba ceea, cine este pe margine le "ªTIE" pe toate:hammer:

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)