Costinescu2003 
	    	Utilizator

Costinescu2003 
	    	Utilizator	    

ContSters42967 
	    	Utilizator

ContSters42967 
	    	Utilizator	    

INM 
	    	Utilizator

INM 
	    	Utilizator	    

nadia5	                   

Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
	                    nadia5	                   

Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)

ContSters119945	                   

Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters119945	                   

Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)

allyssa	                   

A participat cineva sa schimbam impresii?
Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100.
E bine sau e ... (vezi toată discuția)
	                    allyssa	                   

A participat cineva sa schimbam impresii?
Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100.
E bine sau e ... (vezi toată discuția)