avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
ms frumos . mai asteptam colaboratori pe forum :)
eu am auzit ca de fapt s-au inscris 9853(pe bune) de candidati pentru admitere inm 2008. Mama mama ce concurenta o sa fie!!!
INM a scris:

SINCERE FELICITÃRI!=D>
Mă bucur sincer ptr. nivelul tău de preg. şi consider, la fel de sincer că eşti o candidată care are ªANSE REALE de a intra la INM în această toamnă.:coffee::luck:
Pe la voi ce se mai aude la nivel de zvon în legătură cu examenul din 31 aug.?:O:-/, deoarece văd că ceilalţi participanţi la acest forum sunt oarecum pe margine, şi, vorba ceea, cine este pe margine le "ªTIE" pe toate:hammer:

Te rog citeste regulamentul. Nu ai voie sa jignesti.
"Consultantii care participal la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nimeni nu este obligat sa va dea un raspuns complet, corect si de actualitate"

"Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Nu ne plac utilizatorii cei care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute sau "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu inlatura faptul ca intentia a fost de a jigni. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana. Si aplicam regulile inclusiv moderatorilor si adminilor. :) "
Îmi cer scuze în modul cel mai sincer, însă doresc să vă spun că nu mi-a stat niciun moment în intenţie să fac acest lucru.
Faptul că am folosit iconiţele în cadrul textelor este ptr. a da culoare acestui forum, într-o lume în care "şi aşa îşi bat joc alţii de noi, ceas de ceas, clipă de clipă, fără acordul nostru de voinţă, ptr. a mai avea timp de a ne jigni între noi".
Sincere regrete ptr. faptul că atitdinea mea a fost interpretată astfel.
Multă sănătate şi baftă tuturor.:kissing:
postam grile?

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)