Rares Serban 
	    	Consilier juridic

Rares Serban 
	    	Consilier juridic	    

Rares Serban, Consilier juridic
			 Rares Serban 
	    	Consilier juridic

Rares Serban 
	    	Consilier juridic	    

imediat iti compun una (grila)
daca ai putea sa raspunzi la nelamurirea mea ti-as fi recunoscator;)
1) REABILITAREA:
a) trebuie ceruta de fostul condamnat in cazul condamnarilor succesive
b) este in toate cazurile indivizibila
c) cererea de reabilitare va fi respinsa ca, lipsita de interes, in cazul in care opereaza reailitarea de drept
2) in materia pedepselor complementare:
a) daca legea prevede expres o astfel de pedeapsa , instanta este obligata sa o aplice
b) degradarea militara este obligatorie in cazul condamnatului militar, pt savarsirea unei infractiuni intentionate ,daca pedeapsa principala stabilita de instanta este inchisoarea de 10 ani
c) condamnarea la pedeapsa inchisorii atrage de drept interzicerea drepturilor prevazute in art. 64 CP pe durata executarii pedepsei
d) cu privire la acelasi condamnat pot fii luate mai multe pedepse complementare concomitent
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 Rares Serban 
	    	Consilier juridic

Rares Serban 
	    	Consilier juridic	    

nadia5	                   

Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
	                    nadia5	                   

Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)

ContSters119945	                   

Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters119945	                   

Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)

allyssa	                   

A participat cineva sa schimbam impresii?
Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100.
E bine sau e ... (vezi toată discuția)
	                    allyssa	                   

A participat cineva sa schimbam impresii?
Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100.
E bine sau e ... (vezi toată discuția)