avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... taxare apa canalizare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

taxare apa canalizare

Buna ziua!
Va rog sa-mi raspunde-ti la o problema.Ce procent din apa potabila poate fi trecut la canalizare?Mentionez ca locuiesc la casa, am gradina,masina si pasari de curte.In acest moment firma Jovila Construct din Ploiesti cu punct de lucru in Boldesti-Scaeni,Prahova ma factureaza cu 80% din apa potabila la canalizare, in conditiile de mai sus.In acelasi timp, nu exista contract de furnizare de la 1.01.2010.Ei ne trec pe aceeasi factura cu apa potabila, in caz de neplata sa aiba motiv sa taie apa potabila. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un furnizor de apa in localitate, de unde primesc ... zsoli71 zsoli71 Buna ziua, Am un furnizor de apa in localitate, de unde primesc apa. Apa si canalizarea se factureaza in proportie de 100 %. Cata apa consum, atata ... (vezi toată discuția)
Calcul factura ape reziduale prispian prispian asi dori sa stiu si eu cu se calculeaza factura de apa reziduala ? #-o (vezi toată discuția)
Se plateste apa consumata si cea scursa la canal? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: La nota de plata pentru luna octombrie la apartamentul baiatului meu apare la prima rubrica: Apa ... (vezi toată discuția)