avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Reclama aia la NU DA SPAGA!!!
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Reclama aia la NU DA SPAGA!!!

nu stiu cum vi se pare voua ...dar reclama aia din partea dreapta a paginii ...care arata pe tipul ala cu masina super scumpa si se plange ca a dat 6000 de para pe reclama....si are freza a la Gutza...e foarte tare...chiar atrage atentia...in sfarsit ...sunt si eu multumit de banii publici aruncati pe o campanie de awareness....nu ca toate plasticurile alea din sectiile de politie pe care scrie ca ei nu primesc ”atentii” ...alea sunt chiar amuzante...mai ales cand vezi pe unul cu plasa grea de cata cafea are in ea :))
voi ce parere aveti?
to spaga or not to spaga?
Cel mai recent răspuns: nuami29 , utilizator 14:51, 18 Octombrie 2009
Nu vi se pare ca fata de acum 7-8 ani lucrurile s-au schimbat mult, mai ales in justitie? eu imi amintesc ca nu vedeai nimic de la vreo grefiera fara sa te duci cu ciocolate, ba chiar ma trimiteau sa le fac diverse alte servicii, cereau cu tupeu si nerusinare. Magistratii primeau cu usurinta mici atentii. Acum, din punctul meu de vedere eu percep ca micile atentii nu isi mai au locul nici macar la grefieri. Voi ce parere aveti?
S-au mai schimbat lucrurile, dar nu chiar atat de mult... Acum sunt doar mai circumspecti, cauta sa-si dea seama daca e prudent sau nu sa primeasca de la anumite persoane (nu stiu daca magistratii, de pilda, isi risca cariera pt mici atentii, dar alte categorii de functionari inca mai asteapta "ciocolate"...)
Acum vreo luna vorbea un magistrat pe la un post de televiziune; conform studiunlui bazat pe diverse statistici ale unor firme de renume, spaga medie in sistemul de justitie, la magistrati, era de cam 200 de euro!!! :))
Asa ca, Andrei, 200 de euro, nu mii!!! #-o

Eu nu am dat niciodata spaga in sistem. Prima incercare, nereusita, de acest fel a fost si ultima; ma trimisese un avocat cu care lucram atunci sa iau nu-stiu-ce de la arhiva, imi daduse 100 000 sa dau. :D Am cerut de la arhi9var, l-am rugat frumos, ala vazu ca eram cam stangace, mi-a dat informatia. Atunci mi-am dat seama ca mai am o "datorie": sa dau spaga.
Cand sa plece omu sa-si ia ceva de scris, ii intind un A4 indoit, cu suta la mijloc si-i spun sa scrie acolo. Cred ca puteam a spaga sau a ceva nelalocul lui de la o posta. :D Nu se vedeau banii, de asta ma asigurasem din strada inca... Da' omul, aproape razand, mi-a spu ceva de genu': lasati, am aici...
Nu voi uita rasul acela, ca si cum eram atat de natanga, naiva, aiurea... :))
Chiar cred ca eram.
In strada mi-am dat seama ca eram transpirata toata. #-o Si nu era vara. :O
N-am mai incercat, mai ales ca invatasem sa obtin info fara spaga. ;)
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2008
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Stimata Doamna Liliana

Mare noroc ati avut cu acel arhi9var. Om la locul lui. Nu toti avocatii au sansa dvs..Si se afunda in mizerie.
Cand am aprins prima tigara am avut o senzatie de greata. Am trecut peste ea si am devenit fumator. Dupa ce mi-am venit in fire si nu mai fumez am aceeasi senzatie de greata.
Ce obtine omul cu bani numai pentru inmultire de bani foloseste. Asta e legea nu numai in industrie si comert.

sa auzim numai de bine Nicolae ( fara i ca va deranjeaza )

Nicolaie Ciobotaru a scris:

Cand am aprins prima tigara am avut o senzatie de greata. Am trecut peste ea si am devenit fumator. Dupa ce mi-am venit in fire si nu mai fumez am aceeasi senzatie de greata.

Excelenta pilda=D>=D>=D>

(eu inca sunt fumator (la propriu:)))

Alte discuții în legătură

Functionari publici Doina Elena Doina Elena Considerati ca functionarii publici din ziua de azi isi fac treaba cu mai mult elan si interes daca sunt stimulati cu spagi? Nu generalizez, doar exceptiile, ... (vezi toată discuția)
Masuri pentru corectarea crizei (plans de necaz, nu alta) me-alina me-alina se pare ca ramane batut in cuie masura guv. ( nici nu-mi vine sa scriu intreg de atata falsitate...) roman de a diminua salariile ... (vezi toată discuția)
Cum renuntam la fumat? elga50 elga50 Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la mine si vad ca nu ma pot lasa de fumat....ma apuca disperarea! Voi cum ati facut? Ce ati auzit de la ... (vezi toată discuția)