avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventii caldura 2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventii caldura 2010

In Cluj se cere certificat de atestat fiscal de la primaria de domiciliu...si nu inteleg de ce ti-ar trebui asa ceva daca esti student si oricum nu ai nimic pe numele tau.Si parca aceasta ar fi singura conditie aberanta din cadrul acestui dosar ...

X-(
Cel mai recent răspuns: TIBOR 3 , utilizator 00:17, 28 Octombrie 2010
si cum anume ar trebui sa probez? Acolo se specifica act de identitate ,nu act de identitate conform cu domiciliu.Ar trebui sa nu conteze asta ,deoarece am observat ca au acest drept si persoanele care sta cu chirie si nu cred ca cei care sta in chirie au buletin cu o adresa care nu e al lor in acte.Poate ma lumineaza si pe mine cineva care stie mai bine!
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
ContSters84764, utilizator
Cred ca ar trebui sa procedati in felul urmator: in baza actului de vanzare cumparare va schimbati adresa din CI.
Cei care stau cu chirie trebuie sa aiba mutatie
Tocmai din aceasta cauza se cer copii dupa CI ca sa se vada ca stau acolo
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
TIBOR 3, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru caldura catalina-elena catalina-elena Buna ziua, Daca sunt studenta,am viza de flotant beneficiez de subventie la caldura?Mentionez ca stau in apartamentul unei matuse,singura si fiind matusa nu ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura niculinac niculinac sunt studenta stau in chirie, am contract de chirie inregistrat la finante dar fara viza de flotant, in aceste conditii pot beneficia de subventie la caldura (vezi toată discuția)