avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vanzarea imobilului pe baza dispozitiei de curatela
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vanzarea imobilului pe baza dispozitiei de curatela

am o matusa cu grave probleme psihice are ca si mostenitori 3 nepoti unul dintre ai a obtinut curatela acesteia si a hotarit sa i vanda imobilul chiar daca aceasta are grave dizabilitati mintale nu stiu ce se va intimpla dupa vanzarea casei cu ea probabil va ajunge la un azil sau chiar mai rau invatati ma cum sa preintimpin aceasta vanzare#-o multumesc mult pentru orice sfat!!
Cel mai recent răspuns: claudioo , utilizator 00:32, 11 Martie 2012
nu prea aveti ce sa faceti.
curatorul nu poate face vanzare fara acordul instantei de tutela si fara a demonstra ca face vanzarea in interesul celui reprezentat
daca vanzarea are loc, banii vor fi depusi intr-un cont pe numele matusii si curatorul are acces la sume doar justificat si aprobat de aceeasi instanta de tutela
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2012
claudioo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament coproprietar bolnav alzheimer GIULIAMATEI GIULIAMATEI Buna ziua Tatal meu vrea sa vanda apartamentul in care locuieste si sa se mute intr-o garsoniera. Coproprietar este mama, bolnava de dementa alzheimer ... (vezi toată discuția)
Curatela. obtinerea curatelei nicu001 nicu001 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in vederea obtinerii curatelei pentru o persoana majora - 24 ani, cu diagnostic de \\"retardare ... (vezi toată discuția)
Mostenire DDDttt DDDttt Am si eu o intrebare, tatal meu a mostenit dupa moartea parintilor lui , doua case si cateva terenuri , acesta este pensionat pe caz de boala momentan si ... (vezi toată discuția)