avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... redistribuire functionar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

redistribuire functionar

Poate un f.p. trecut in rezerva avand functia publică de - consilier/principal/treapta 3/ gradatia 5 sa fie redistribuit pe un post temporar vacant de referent/superior/2 ?
Ma interesează mai mult datorita faptului că, consilierul are grad principal iar postul de referent este superior?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 11:10, 22 Octombrie 2010
Nu, nu se poate. :)
legea nr. 188/1999
"ART. 104
(1) Redistribuirea funcţionarilor publici se face de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, astfel:
a) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice din aceeaşi localitate sau dintr-o localitate aflată la o distanţă de până la 50 km de localitatea de domiciliu;
b) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice din alt judeţ sau aflate la o distanţă mai mare de 50 km de localitatea de domiciliu, la cererea funcţionarului public.
(2) Redistribuirea funcţionarilor publici se face într-o funcţie publică de aceeaşi categorie, clasă şi acelaşi grad profesional cu funcţia publică deţinută de funcţionarul public.
(3) Redistribuirea se poate face şi într-o funcţie publică inferioară vacantă, cu acordul scris al funcţionarului public.
(4) Redistribuirea într-o funcţie publică de conducere se face cu respectarea alin. (2) sau, după caz, a alin. (3) numai dacă funcţionarul public a îndeplinit atribuţii similare cu atribuţiile funcţiei publice de pe care se efectuează redistribuirea." :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redistribuire cristina 33 cristina 33 Cum se face redistribuirea intr-o functie de conducere? In ce conditii? Infiintezi un post si apoi redistrubui?Se face prin concurs sau daca ai detinut ... (vezi toată discuția)
Redistribuire de pe un post vacant pe un alt post vacant nicholaescu nicholaescu sint redistribuit pe un post vacant temporar pe o perioada determinata .dupa incheierea perioadei pot fi redistribuit pe un alt post vacant de aceasta data ... (vezi toată discuția)
Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)