avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public - treapta de salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public - treapta de salarizare

sunt functionar public in cadrul primariei consilier principal I treapta III de salarizare ce trebuie sa fac si cum pot sa trec pe urmatoarea treapta de salarizare,stiu ca prin dispozitia primarului se poate face dupa 1 an
va rog sa-mi raspundeti
va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 11:07, 22 Octombrie 2010
legea nr. 188/1999
"ART. 67
Avansarea în trepte de salarizare se face în condiţiile legii privind sistemul unitar de salarizare a funcţionarilor publici."
legea nr. 330/2009
"Anexa III
ART. 7
(1) Treptele de salarizare se stabilesc astfel:
a) 3 trepte de salarizare pentru funcţionarii publici de execuţie definitivi, pentru fiecare grad profesional deţinut, cu excepţia gradului profesional "debutant";
b) două trepte de salarizare pentru funcţionarii publici de conducere.
(2) Avansarea în treapta de salarizare se face în funcţie de performanţa profesională individuală şi de vechimea în treapta de salarizare din care avansează funcţionarul public.
(3) Avansarea în treapta de salarizare 2 sau 1 prevăzută pentru gradul profesional corespunzător funcţionarului public de execuţie se face dacă acesta are 2 ani de vechime în treapta de salarizare din care avansează şi cel puţin calificativul "bine" la evaluarea anuală a performanţelor profesionale individuale din ultimii 2 ani." :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trepte de salarizare in 2010 Marcela Crisan Marcela Crisan Lucrez in sistemul bugetar si in luna Aprilie 2010 am implinit 2 ani de la ultima avansare in treapta de salarizare. Intrebarea este: In anul 2010, ... (vezi toată discuția)
Acordarea treptelor la functionarii publici culie marcela culie marcela in 2010 se mai poate obtine o treapta de salarizare cu CALIFICATIVUL EXCEPTIONAL? (vezi toată discuția)
Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)