avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pot fi obligat sa renunt la energia termica ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pot fi obligat sa renunt la energia termica centralizata?, interzicerea accesului la utilitati publice

Buna seara.

Stau la bloc si am ramas singurul apartament fara centrala proprie,iar vecinii vor sa inchida accesul energiei termice centralizate in bloc,implicit la mine in apartament.

Este legala interzicerea/blocarea accesului la utilitati publice?

Mentionez faptul ca intodeauna am fost cu platile la zi.

Orice sfat este binevenit{va rog transmiteti si pe adresa de e-mail:thehitman2007@gmail.com}.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:25, 23 Octombrie 2010
Propunerea dv. poate fi analizata de cei interesati si daca considera ca la asociatia lor comitetul i-ar putea imprumuta cu bani ca sa-si monteza CT e perfect!
Va spun drept ca la mine in bloc asa ceva nu ar fi posibil...si nici in blocul unde mai sunt administrator acum.

Dar, sigur, fiecare comunitate are un "ce" al ei si poate se inmultesc cele in care spiritul de solidaritate este la fel cu cel al asociatiei dv., @adriantot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea adunarii generale de renuntare la repartitoare Lutira Lutira Detin un apartament de 3 camere in Bucuresti sector 4, intr-un bloc in care 80 % din apartamente au centrala termica proprie, restul apartamentelor detin ... (vezi toată discuția)
Plata caldurii la comun marinica71 marinica71 locuiesc intrun bloc in care 50% sunt incalzite cu centrale proprii 50%de la sistemul centralizat.a intrai in vigoare legea in care trebuie sa platim 50%din ... (vezi toată discuția)
Debransare efectuata=plata integrala a intretinerii pe perioada iernii sorina_m sorina_m Buna ziua! Am o situatie din care nu stiu cum sa ies. Oricum as da nu imi va fi bine. Situatia sta in felul urmator: Sunt debransata de la furnizorul termic, ... (vezi toată discuția)