avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recunoastere drept
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recunoastere drept

buna ziua, fratele meu, aflat intr-un proces de granituire, fiid parat, vrea sa declare in instanta ca reclamantul are dreptate, ca se va conforma cerintelor lui. fratele are teren in indiviziune cu o alta persoane care nu a avut mandatar, avocat, a fost citat si s-a afisat citatia si din cate stiu este plecat in strainatate, nu mai stim nimic de el. poate fratele sa se impace cu reclamantul declaran ca sa se faca cum vrea el granituirea fara celalalt proprietar? fratele a intar cu aproximativ 5m2 pa terenul vecinului.
ii poate cere vecinul cheltuieli de judecata?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 10:50, 23 Octombrie 2010
Daca este primul termen de judecata achiesarea la pretentiile reclamantului este potrivita nu numai pentru reclamant, care isi vede astfel recunoscute pretentiile, ci si pentru parat care scapa de cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! jonctiunea posesiei - vecin. vodaalexandr_HR vodaalexandr_HR Fiica mea plecata in strainatate este chemata in instanta in calitate de parat, de catre vecin- in calitate de reclamant deschizand o actiune pentru : ... (vezi toată discuția)
Revendicare Isabela30 Isabela30 In urma unui partaj succesoral am ramas cu un teren care a fost detinut mai multi ani de o alta persoana iar acum instanta mi l.a dat mie .este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Granituire aordodi aordodi Buna ziua. S-a finalizat procesul de granituire prin care unul din vecini a cerut ca sa se stabileasca linia de hotar şi demolarea unor anexe construite ... (vezi toată discuția)