avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... retur marfa societate in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

retur marfa societate in insolventa

Societatea creditoare X se inscrie in tabelul creantelor cu suma Y. Ulterior afisarii tabelului definitiv al creantelor, acesteia i se returneaza marfa si astfel nu mai exista creanta Y. Ajutati-ma va rog cu un model de cerere de renuntare la declaratia de creanta.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 12:21, 23 Octombrie 2010
Este de fapt o cerere de renuntare la judecata.

INSTANTA ................
DOSAR NR. ....../ ..........
TERMEN ......................

Domnule Presedinte,

Subscrisa................................, cu sediul social in .................., str. .......................... nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ................................., creditor in dosarul nr. ......../................, aflat pe rolul acestei instante, in cauza ce are ca obiect insolventa SC..............prin prezenta formulez

CERERE DE RENUNTARE LA JUDECATA
a cauzei, in sensul stergerii mele de pe tabelul creditorilor, intrucat creanta a fost recuperata prin returnarea marfii.

IN DREPT:

Imi intemeiez prezenta pe dispozitiile art. 82 si art. 246 Cod procedura civila.

SEMNATURA

Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Marcel Mihalache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la judecata Boris_B Boris_B Buna, Am nevoie de un model de cerere de renuntare la judecata intr-un litigiu cu profesionisti ( inca nu am avut prima infatisare, are loc peste 2 ... (vezi toată discuția)
Cerere masa credala prin administrator special caprice caprice Buna ziua ma ajutati va rog cu un model de cerere de incriere prin administrator special la masa credala a unei societati comerciale? Multumesc (vezi toată discuția)
Cerere insolventa caprice caprice ma ajutati va rog cu un model de cerere de insolventa? multumesc (vezi toată discuția)