Am nevoie de un model de cerere de renuntare la judecata intr-un litigiu cu profesionisti ( inca nu am avut prima infatisare, are loc peste 2 luni)
Mai jos se afla un model de pe net
Multumesc.
Cerere de renuntare
la judecata
INSTANT ................
DOSAR NR. ....../ ..........
TERMEN ......................
Domnule Presedinte,
Sc ................................,SRL, cu sediul in at in .................., str. .......................... nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ................................., reprezentat prin reprezentant legal ............................, cu sediul profesional in ........................., str. ....................... nr. ............, bloc ............, scara ............, etaj ........, apart. ....., sector/judet ..............................., reclamant in dosarul nr. ......../................, aflat pe rolul acestei instante, in cauza ce are ca obiect litigii cu profesionisti .....................................................,
in con- tradictoriu cu paratul ..................................., cu sediul in ....................., str. ............................... nr. ......, bloc .............., scara .........., etaj ..........., apart. ....., sector/judet ......................................, in temeiul dispozitiilor art. 246 Cod procedura civila, depun) prezenta
CERERE DE RENUNTARE LA JUDECATA
a cauzei si va solicit sa constatati prezenta renuntare prin incheiere data fara drept de apel.
IN DREPT:
Imi intemeiez prezenta pe dispozitiile art. 82 si art. 246 Cod procedura civila.