avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Renuntare la judecata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Renuntare la judecata

Buna,

Am nevoie de un model de cerere de renuntare la judecata intr-un litigiu cu profesionisti ( inca nu am avut prima infatisare, are loc peste 2 luni)
Mai jos se afla un model de pe net
Multumesc.

Cerere de renuntare
la judecata
INSTANT ................
DOSAR NR. ....../ ..........
TERMEN ......................

Domnule Presedinte,

Sc ................................,SRL, cu sediul in at in .................., str. .......................... nr. ......, bloc ......, scara ....., etaj ...., apart. ....., sector/judet ................................., reprezentat prin reprezentant legal ............................, cu sediul profesional in ........................., str. ....................... nr. ............, bloc ............, scara ............, etaj ........, apart. ....., sector/judet ..............................., reclamant in dosarul nr. ......../................, aflat pe rolul acestei instante, in cauza ce are ca obiect litigii cu profesionisti .....................................................,
in con- tradictoriu cu paratul ..................................., cu sediul in ....................., str. ............................... nr. ......, bloc .............., scara .........., etaj ..........., apart. ....., sector/judet ......................................, in temeiul dispozitiilor art. 246 Cod procedura civila, depun) prezenta

CERERE DE RENUNTARE LA JUDECATA
a cauzei si va solicit sa constatati prezenta renuntare prin incheiere data fara drept de apel.
IN DREPT:

Imi intemeiez prezenta pe dispozitiile art. 82 si art. 246 Cod procedura civila.

SEMNATURA

DOMNULUI PRESEDINTE AL) ....................
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Boris_B, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:28, 30 Ianuarie 2013
Este bun, folositi-l pe acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere preschimbare termen de judecata ContSters22096 ContSters22096 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere - preschimbare termen de judecata? as vrea sa il devansez multumesc. (vezi toată discuția)
Retur marfa societate in insolventa mary_stoica mary_stoica Societatea creditoare X se inscrie in tabelul creantelor cu suma Y. Ulterior afisarii tabelului definitiv al creantelor, acesteia i se returneaza marfa si ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala Luciana21 Luciana21 Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere pentru indreptarea unei erori materiale ce priveste o suprafata de teren...deoarece mi s-a respins cererea de ... (vezi toată discuția)