avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordonanta presedintiala

mi-a fost respinsa actiunea de neinceperea executarii silite prin ordonanta presedintiala, si s-a dispus restituirea sumei depuse - cautiunea.
Trebuie sa astept comunicarea si cu aceea sentina sa merg la CEC unde am platit pt. a-mi restitui banii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:03, 24 Octombrie 2010
suspendarea executarii este ea insasi o procedura urgenta si vremelnica cu reglementare proprie, motiv pt. care nu poate fi ceruta prin intermediul unei ordonanta presedintiale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator
puteti merge la arhiva sa cereti o copie o hotararii.
Incercati sa luati un certificat de grefa care sa contina solutia pronuntata si apoi mergeti la CEC pentru a vi se restitui banii achitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiune ordonanta presedintiala ciprianiustinian ciprianiustinian BUNA SEARA, AM PIERDUT UN PROCES, PRIN CARE AM FOST OBLIGAT LA PLATA UNEI SUMEI. Hotararile date in prima instanta sunt executorii de drept. Partea adversa ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune av.T.M. av.T.M. Buna. Am facut o cerere de suspendare a executarii si mi s-a respins. Imi spune-ti va rog pentru restituirea cautiunii ce pasi trebuie sa urmez? De ce acte am ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita in regim de urgenta? htdwoodtrade htdwoodtrade Buna seara. Sora mea este executata silit intr-un contract de credit in care este girant. A formulat contestatie la executare silita pe anumite considerente, ... (vezi toată discuția)