Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna ziua!
Desi aveau alte optiuni, din comoditate, societatile de telefonie, internet si telefon au tras cabluri pentru vecinul de la casa de langa mine, trecand firele prin curtea mea. Astfel eu am vreo 8 fire care imi traverseaza curtea la o inaltime de 3 m, ceea ce este foarte inestetic, plus ca stau si pasarile pe cablurile respective si se gainateaza pe masina mea. Vecinul nici macar nu vrea sa-mi spuna ce fel de cabluri sunt, pentru a lua legatura cu companiile respective pentru a solicita relocarea acestora in afara curtii mele. ( stiu doar ca un cablu este de la XXX ). Ca atare l-am notificat pe vecin ca daca nu face demersurile necesare mutarii cablurilor in termen de 7 zile, le voi taia.
Va rog sa-mi spuneti daca comit vreo infractiune taind cablurile si daca pot fi obligat la plata unor despagubiri. Totodata va rog sa-mi spuneti si cum pot scapa legal de aceste cabluri. Va multumesc!
...am nevoie de un contabil cat mai ieftin...