Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
a fost corect sa circuli cu 93km/h in localitate punand in pericol viata poate a unora dintre noi aflati aici pe forum?
Buna ziua. Am o scurta poveste la care necesit un raspuns de la persoanele in cauza
eu numai numai am dat sa intru in banda in banda inversa, din sens invers venea cu viteza mare o masina care sa speriat a iesit de pe sosea sa rasturnat,(...) nici unul din soferi nu a consumat bauturi alcolice rezultatul cu ecoltestul fiind 0 precum si analizele
O echipa de politie a venit la fata locului si mi sa recoltat proba de singe si mi sa pus si echilotestul si a iesit alcol 0
am fost oprit pe sosea si am avut 0.67 la epilotest.
nici unul din soferi nu a consumat bauturi alcolice rezultatul cu ecoltestul fiind 0 precum si analizele
am permisul suspendat de un an de zile in urma probei echilotest(0.74 in aerul expirat)
un echipaj de politie s a oprit langa mine cerandu mi sa suflu in echilotest.
in echilotest am suflat la ora 2 noaptea iar la sange am ajuns la 4 40 respectiv 5 50 :O
stiindu ma cu musca pe caciula :hm:eu am intrat oarecum in panica :frantic: cert este ca au venit cu echilotestul fara sa desigileze in fata mea acel mustiuc prin care se sufla.