Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Avem un tren impartit la 4 mostenitori, 2 dintre ei au vandut, altii nu vor sa vanda, dar refuza si sa ne dea actul de proprietate
Formulati o contestatie, detaliati faptele si depuneti contestatia la judecatorie. (...)
Dzeu sa va ajute.
Am in bloc o baba nebuna care are intr-un apartament de 2 camere cel putin 19 pisici. Spun cel putin pentru ca de la data cand a permis administratoarei sa ii intre in apartament si aceasta a numarat 19 pisici sunt sigur ca animalele (cel putin 1) a mai puiat o noua generatie.
un prieten a scapat controlul volanului in conditii de drum alunecos si ceva consum de alcool (...) , la venirea politiei erea in doua picioare fara sa aiba vreo durere , (...) la trei zile si-a bagat piciorul in ghips . In declaratie spune ca erea in pat (...), ce se poate intimpla avind in vedere (...) solicitarea fara drept ca ar fii fost acidentat de poarta .?
referitor la simptomele ei, am putut observa ca in urma cu 2-3 saptamani s-au umflat sanii. sunt mai mari si mai tari. de asemenea imi povesteste ca are pofta de mancare mereu. alte indicii nu mai sunt. m-a batut la cap sa ii iau un test de sarcina, pe care in final l-am cumparat si nu am primit nici un raspuns in 48 ore. dar oricum nu e ceva concludent. poate sa-mi spuna ce vrea atata timp cat va dori sau nu. Adevarul tot la ea este. Nu exclud nici posibilitatea sa fie insarcinata cu altcineva.