avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract comodat

Am semnat ca proprietar un contract de comodat cu o firma. Prelungire automata dupa cele 3 luni agreate sau o luna de preaviz daca vrem sa elibereze.
Acum, cand vrem sa plece firma din apartament, trebuie sa fac ceva special, sau este de ajuns ca le-am spus?
Eu si-au facut abonament la internet pe numele firmei, de exemplu.
Mi-e teama ca nu imi elibereaza apartamentul la timp sau ca il "distrug".
Ar putea fi o varianta sa dau anunt la un ziar ca contractulde comodat nu mai are acceptul proprietarului? sau ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: , Consultant credite si finantari 12:59, 23 Martie 2011
buna ziua, dumneavoastra trebuie sa le notifcati in scris prin posta cu confirmare de primire intentia de a nu mai prelungi contractul sau rezilierea sa, specificand in adresa, data la care comodatarul trebuie sa ve predea cheile apartamentului. daca acesta nu preda apartamentul aveti posibilitatea de a-l actiona in instanta printr-o actiune in evacuare
Acum sunt in situatia de a semna un contract de comodat ( eu beneficiar) pentru a putea obtine un loc de parcare. Poate fi acesta realizat intre 2 persoane fizice? fara notariat? imi puteti da un link catre un model?
Daca proprietarul vrea sa vanda apoi masina, cum se procedeaza pentru a rezilia contractul?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat lucabuluca lucabuluca Acum un an, impreuna cu prietenul meu am deschis o firma. Sediul social se afla la adresa apartamentului tatalui meu. Din luna iunie am renuntat la partea mea, ... (vezi toată discuția)
Expirare contract de comodat liviusss liviusss Am cesionat o firma cuiva, dar respectivul m\'a rugat sa il mai las cateva luni sa aiba sediul social in apartamentul meu. Am facut un act aditional la ... (vezi toată discuția)