eu cu un prietenul de al meu detin un imobil. I-am facut procura de administrare, cu care a inchiriat imobilul. In contract scrie un cont unde sunt virati banii din chirie, un cont al prietenului. Imobilul a fost inchiriat acum 2 ani, iar contractul s-a facut pentru 5 ani. As vrea ca de acum sa imi revina si mie jumatate din chirie. I-am facut rezilierea contractului de administrare, si am facut altul prieten (care nu este proprietar) un contract de administrare. Eu sunt plecat in strainatate. Cum as putea intra in posesia a jumatate din chirie daca proprietarul care a incheiat contractul nu vrea. Se paote modifica contractul, pentru ca chiriasul sa puna jumatate din chirie intr-un cont, iar cealalta jumatate in alt cont? Mentioanez ca prietenul meu a inregistrat contractul la finante si nu mai vrea sa modifice nimic. Ce ma sfatuiti sa fac?
Ok, am dreptul, dar cum se poate face asta?
Cum se poate modifica contractul la finante, pt ca eu sa platesc jumatate din impozit, sa nu mai fie discutii?
Chirias
marinelalisman
am inchiriat apartament pe 5 ani si vreau sa scap de chirias. In contractul de la finante este stipulat doar faptul ca, contractul se reziliaza cu acordul ... (vezi toată discuția)