avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ordinul 3055
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ordinul 3055

buna seara,am si eu nevoie de ordinul 3055/2009 si nu l pot salva in format pdf.nu imi permite calculatorul.as avea nevoie de el in word.ma poate ajuta cineva?multumesc
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 22:34, 24 Octombrie 2010
Lasa o adresa de mail ca sa il trimit. Daca nu vrei aici lasa un mesaj privat.
Ghid practic cuprinzând unele aspecte privind aplicarea Reglementărilor contabile conforme cu Directiva a IV-a a CEE, parte componentă a Reglementărilor contabile conforme cu directivele europene, aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr.3055/2009

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
katica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 30.06.2012 nukarela nukarela O FIRMA INFIINTATA IN ANUL 2012 DEPUNE BILANT LA DATA DE 30.06.2012? (vezi toată discuția)
Descarcati! nou! bilant iunie! raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici Valentin_buzau Valentin_buzau [b]BILANT IUNIE! Raportari contabile la 30 iunie 2011 pentru operatori economici [/b] A aparut kitul pt bilantul la 30.06.2011.Il puteti descarca de aici: ... (vezi toată discuția)
Proceduri dupa inmatriculare firma; tip contabilitate dona77 dona77 Dupa inmatricularea unui SRL, in afara de depunerea Declaratiei 010 la administratia financiara mai sunt necesare si alte demersuri? De ex., trebuie obtinuta o ... (vezi toată discuția)