avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ANI
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ANI

Va rog sa-mi clarificaţi urmatorul aspect:
In LEGEA Nr. 176 din 1 septembrie 2010
privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative, exista urmatoarea formulare:
“34. membrii consiliilor de administraţie, ai consiliilor de conducere sau ai consiliilor de supraveghere, precum şi persoanele care deţin funcţii de conducere în cadrul regiilor autonome de interes naţional sau local, companiilor şi societăţilor naţionale sau, după caz, societăţilor comerciale la care statul sau o autoritate a administraţiei publice locale este acţionar majoritar sau semnificativ;”
Persoanele care detin functii de conducere sunt persoanele cu functie de decizie in cadrul regiilor autonome de interes naţional sau local, companiilor şi societăţilor naţionale sau persoanele care beneficiaza de spor de conducere pina la nivel de sefi de serviciu, birouri, sefii sectiilor de productie si adjunctii lor, sefii de echipa si sefii de tura?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Declaratie de avere georgelgica georgelgica Directorul unei sucursale are obligatia de a depune declaratia de avere si de interese? (vezi toată discuția)
Functionarul public daca/ce trebuie sa ,,declaratia de interese" arina770 arina770 Buna seara, Va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea situatie:un functionar public nou angajat care are un PFA cod CAEN 6622 si un SRL cod CAEN 6619 ce ar ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public- consilier local tibi68 tibi68 Buna ziua. Functionarul public, angajat al unei primarii, se afla in incompatibilitate cu functia de consilier local dintr-un consiliu local, altul decat ... (vezi toată discuția)