avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decont TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decont TVA

Buna dimineata,

va rog, sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am un client care a achizitionat policarbonat de la un furnizor, iar furnizorul i-a facturat marfa cu " taxare inversa" pe factura, clientul meu a vandut mai departe marfa tot cu "taxare inversa ". Puteti sa-mi spuneti unde trebuie sa evidentiez in decont acest lucru?
Mentionez ca si furnizorul si clientul caruia i-a vandut marfa sunt persoane juridice din Romania.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:42, 25 Octombrie 2010
Clientul dvs de ce a facturat tot cu taxare inversa?
da
Colega va ruga sa argumentati de ce a fost taxare inversa.Sunt si eu curioasa,de ce s-au intocmit asa facturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Importuri !!! stefpasca stefpasca Suntem o firma din Romania care am achizitionat o marfa din Elvetia. Marfa a fost vamuita in Austria de catre un transpotator (comisionar), care a ... (vezi toată discuția)
Refacturare servicii publictate client ue LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna, am urmatoarea problema. la unul din puntul de lucru al firmei, platitoare de TVA, vindem marfa care o achizitionam din Polonia de la o firma care are cod ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara urmata de vanzare in tara dum eli dum eli SRL-ul meu din Romania inregistrat in scopuri TVA si in ROi, achizitioneaza marfa dintr-un stat UE. Primesc factura fara TVA de la furnizorul din statul membru ... (vezi toată discuția)