avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... URGENT MODIFICARE DIN CONTRACT DE COMODAT IN CONTRACT ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

URGENT MODIFICARE DIN CONTRACT DE COMODAT IN CONTRACT DE INCHIRIERE

Intre CA in calitate de comodant si SC X SRL in calit de comodatar exista din data de 20.04.2010 un contract de comodat pe o per de 5 ani.
CA ( care este si administratorul SC X SRL ) doreste sa l transforme in contract de inchiriere. Ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: neon butterflies , utilizator 08:14, 26 Octombrie 2010
Revin cu o intrebare: de ce doreste administratorul societatii aceasta modificare a contractului? Ce avantaje are?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat sau inchiriere Badger Badger Daca la infintarea SC spatiul a fost pus la dispozitie SC printr-un contract de comodat, pt ca aceiasi SC sa se treca de la comodat la inchiriere in acelasi ... (vezi toată discuția)
Apartament ca sediul social newaugsan newaugsan Buna ziua, Am o intrebare. Am cumparat un apartament acum 7 luni. Am aflat (din diferitele anunturi de la posta) ca apartamentul este inca sediul social ... (vezi toată discuția)
Srl-inchirieri andi1980 andi1980 Cum poate un SRL cu obiect de activitate - servicii medicale, sa inchirieze un spatiu avand in vedere ca acest SRL nu are voie sa aiba alta ativitate decat ... (vezi toată discuția)