avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... DIVORT prin mediere-conform Micii Reforme
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

DIVORT prin mediere-conform Micii Reforme

Desi am citit continutul legii, inca am dubii. Cazul meu: casatorita, 2 copii minori (1- si 12 ani), vrem sa divortam de comun acord. Nici macar nu mai locuim impreuna de cca. 3 ani, copiii sunt la mine. Nu avem niciunul nicio pretentie, copiii raman la mine (de comun acord).
Care este cea mai rapida metoda de a divorta? Eventual un mediator in Brasov, daca este cazul.
Va multumesc din suflet. Astept raspuns cat se poate de urgent.
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 10:26, 29 Octombrie 2010
Poate va ajuta si discutia de aici:
later edit:
www.avocatnet.ro/content/for...

sau de aici...
www.avocatnet.ro/content/for...

Puteti merge sa incheiati acordul la mediator si mai apoi introduceti cererea pentru desfacerea casatoriei… si atasati acordul…
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
trope_doi, utilizator
Niciun mediator din Brasov?...:(
Chiar am nevoie de serviciile unuia. Multumesc.
Intrati pe Tabloul Mediatorilor si gasiti acolo
Ciudat ca accesul la justitie este gratuit, dar aceeasi justitie te trimite la mediator care costa.
Ce te faci daca nu ai bani de mediator?
Mie mi se pare nitel neconstitutionala obligativitatea medierii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine depune acordul de mediere la instanta? Ioannaki Ioannaki Buna ziua, Situatia de fapt este urmatoarea: s-a formulat cerere de divort prin acordul partilor, si intre timp, pana sa ajungem in fata instantei, s-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba o actiune de divort din culpa exclusiva a paratului in actiune de divort prin acord? LDTE LDTE Buna ziua! va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat juridic in urmatoarea situatie.In calitate de reclamant am deschis actiune de divort din culpa ... (vezi toată discuția)
Divort provocat de alcool carmen90 carmen90 buna. as dori sa imi dati cateva sugestii despre cum se poate desface o casnicie de catre sotie cat mai repede in urmatoarea situatie: saptamana trecuta am ... (vezi toată discuția)