avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare casa

in 2006am intabulat casa bunicilor pe mine cu clauza de uz viager prin donatie. ma intereseaza daca ma poate ataca cineva in instanta ,ma refer la copii bunicilor adica mama sau unchiul meu sau chiar verisori si daca pot cumva sa castige ceva avand in vedere ca este prin donatie si nu cu contract de vanzare -cumparare.
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 22:58, 25 Octombrie 2010
daca copii bunicilor dvs. nu mai au alte bunuri pe care sa le culeaga din mostenirea lasata de catre parintii lor, vor putea cere reductiunea liberalitatilor excesive pt. incalcarea rezervei succesorale.
Cititi si mesajul privat pe care am sa vi-l trimit in cateva momente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament talisman17 talisman17 Buna ziua, In cazul reprezentarii succesorale, cand, spre exemplu, in situata in care defunctul a avut doi copii dintre care unul a predecedat, lasand in ... (vezi toată discuția)
Succesiunea intre doi frati . alexy4 alexy4 Buna ziua, am si eu o intrebare : cum se poate dovedi ca in timpul vietii bunica mea a vandut mai mult imobile iar toti banii au mers la fratele tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Testament in instanta aminush aminush Buna ziua, Bunica mea a decedat in urma cu 6 luni,dat fiind ca nici unchiul si nici tatal meu nu i-au stat alaturi la batranete m-a lasat pe mine ... (vezi toată discuția)