De ce este denumit credit bancar, un credit imobiliar, pentru care s-a intocmit la notariat contract de ipoteca rang 1.
Daca am cumparat un imobil (in 2007) cu credit din banca si l-am ipotecat, nu trebuie sa se denumeasca credit ipotecar si nu credit bancar? Implicit, comisionul de acordare nu se mai percepe!
Pai in functie de motivul pentru care vi s-a accordat creditul. Daca suma a fost pentru investitii imobiliare-credit imobiliar, daca a fost pentru nevoi personale-credit pentru nevoi personale.... s.a.m.d.
Eu am explicat destul de clar: imobilul cumparat cu banii din banca, l-am ipotecat in favoarea bancii.
Banca a denumit creditul, un credit bancar si nu credit ipotecar. A facut contract de ipoteca.
Poate dvs. ati fost clara....banca in schimb nu. Esential este ceea ce scrie in contractul de creditare. Trebuie sa scrie in ce scop au fost utilizati banii. Scopul, da identitatea creditului.
Credit imobiliar
Ramooona
Sunt in postura de vanzator al unui apartament si am semnat un antecontract de vanzare-cumparare cu o persoana ce a facut un credit imobiliar. Banca a dat ... (vezi toată discuția)