avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... DENUMIRE CREDIT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

DENUMIRE CREDIT

Buna ziua,

De ce este denumit credit bancar, un credit imobiliar, pentru care s-a intocmit la notariat contract de ipoteca rang 1.
Daca am cumparat un imobil (in 2007) cu credit din banca si l-am ipotecat, nu trebuie sa se denumeasca credit ipotecar si nu credit bancar? Implicit, comisionul de acordare nu se mai percepe!

Multumesc
Diana
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 18:29, 26 Octombrie 2010
Pai in functie de motivul pentru care vi s-a accordat creditul. Daca suma a fost pentru investitii imobiliare-credit imobiliar, daca a fost pentru nevoi personale-credit pentru nevoi personale.... s.a.m.d.
Eu am explicat destul de clar: imobilul cumparat cu banii din banca, l-am ipotecat in favoarea bancii.
Banca a denumit creditul, un credit bancar si nu credit ipotecar. A facut contract de ipoteca.

Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
alexandradian_a@yahoo.com, utilizator
Poate dvs. ati fost clara....banca in schimb nu. Esential este ceea ce scrie in contractul de creditare. Trebuie sa scrie in ce scop au fost utilizati banii. Scopul, da identitatea creditului.
Deci este un abuz evident. Sunt curioasa ce mai spune ANPC despre acest lucru....:hm:
Dap. ;)Succes!

Alte discuții în legătură

Contract credite acordate de banca in baza codul-ui civil art. 942 ? mamalui matei mamalui matei Buna ziua, Am doua credite la aceeasi Banca din anul 2008.Evident ca nu se face nicaieri specificatia concreta ce tip de credite sunt dar unul este acordat ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar Ramooona Ramooona Sunt in postura de vanzator al unui apartament si am semnat un antecontract de vanzare-cumparare cu o persoana ce a facut un credit imobiliar. Banca a dat ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil achizitionat prin credit ipotecar ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua. Recent am achizitionat o casa si terenul aferent prin credit ipotecar. As vrea sa stiu daca (si daca da, cat de usor ar fi) as putea la un moment ... (vezi toată discuția)