avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cum se poate pastra numarul de telefon la trecerea de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cum se poate pastra numarul de telefon la trecerea de pe abonament pe cartela

exista vre-o baza legala care poate obliga operatorul de tel. sa te lase sa pastrezi numarul de telefon in conditile in care vrei sa ramai in reteaua unde ai avut abonamentul dar pe cartela. Sunt in aceasta situatie am un numar de peste 5 ani la inceput a fost pe cartela l-am trecut pe abonament acu cand nu mai am nici o obligatie fata de operator am solicitat inchiderea abonamentului si trecerea numarului asa cum afost initial adica pe cartela . operatorul a spus ca nu se poate doar daca prelungesc abonamentul lucru care nu il vreau. vreau doar sa pastrez numarul eu consider ca este un drept de al meu.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:48, 1 Noiembrie 2010
In primul rand sunt dator cu un raspuns, nu stiam ca pot face public numele operatorului in forum, compania este ORANGE am ascultat de sfaturile dv. si am fost intrun mag. orange acolo un angajat a verificat si intradevar figuram la ei ca mi-au respins cererea de a-mi pastra numarul, mi-a spus ca in aceasta situatie nu prea mai poate face nimic ca ar trebui sa trea ca peste cei de la centru dar a incercat totusi s-a dus in birou si a vorbit cu un superior despre problema, la intoarcere ma rugat sa mai fac un apel la 411 ca se va rezolva asa am procedat dar de data aceasta din mag. cu el de fata am vorbit cu cineva i-am explicat problema si m-a asigurat ca o sa pestrez numarul si o sa verifice cine m-a refuzat. am cerut sa-i comfirme si angajatului lucru carea si intimplat si eu mi-am notat numarul cereri de la ei. Eu consider ca s-a rezolvat problema si va multumesc tuturor celor care au raspuns.
Cu placere. Bine ca ati rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu orange pt ... iulian creanga iulian creanga Buna ziua!Pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu Orange pt a plati o factura,am fost abordat de un agent vinzari care mi-a propus prelungirea abonamentului ... (vezi toată discuția)
Termeni si conditii firma telefonie mobila marina_tanul marina_tanul art.1.14. Incetarea furnizarii serviciilor PrePay, al.ii, \\"in cazul in care clientul desfasoara activitate de redirectionare cu titlu oneros a traficului ... (vezi toată discuția)