avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... credit bancar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

credit bancar

Buna ziua,

In urma cu 2 luni am facut un imprumut la banca nu tocmai legal , ajutat de un intermediar , pentru ca altfel nu l-as fi putut obtine. De cand am obtinut imprumutul mi-am platit ratele in fiecare luna si intentionez sa le platesc in continuare.Ce mi se poate intampla in cazul in care se descopera ca imprumutul nu a fost obtinut legal.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:51, 11 Iunie 2008
Cred ca suntem pe langa topic, asa ca nu stiu cat rost are sa mai discutam... insa stiu oameni care au venituri de 5 ori sau chiar de mai multe ori decat cel declarat legal.
Asa incat, nu vad de unde sa poti sti, ca un ghicitor de ganduri, cat are omul de platit si daca-si permite ori ba. E aiurea, nu ai nicio informatie in acest sens, tragi concluzii fara sa existe informatii la baza lor.

:oops: Si acest "ei", parca ar fi o categorie aparte de "ei", parca ar fi niste ciudati sau leprosi... mai lipseste sa-mi spui "ii stim noi pe ei!" sau similar! E urat si discriminatoriu. Nu e prima si nici a doua oara cand tragi concluzii despre o anumita categorie de oameni, concluzie nefondata ce este impotriva regulamentului de postare!
Este logica ca daca avea venituri suficiente nu mai era necesar sa comita o infractiune pt obtinerea creditului bancar.
Daca avea bani nu ii mai trebuia credit bancar in aceste conditii ilicite.;)

Prin ,,ei" inteleg cei care fac credite si nu au bani suficienti sa il restituie.Nu sunt ciudati si leprosi.
Sunt cei pacaliti (inselati ) de alte persoane.
Sunt in acelasi timp si victime ( din punct de vedere moral) si infractori (in sensul legii penale).
Nu vad nimic discriminatoriu.Sunt foarte multe cazuri de acest gen si majoritatea persoanelor se afla in aceeasi situatie neplacuta.

Eu sunt cel care ii apar in instante pe acesti oameni atunci cand imi solicita serviciile avocatiale.De aceea, chiar nu pot sa inteleg de ce ai crede ca am o atitudine discriminatorie.:-/

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2008
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Eu sunt cel care ii apar in instante pe acesti oameni atunci cand imi solicita serviciile avocatiale.De aceea, chiar nu pot sa inteleg de ce ai crede ca am o atitudine discriminatorie.:-/

Aici nu ofera nimeni servicii avocatiale si nici nu vi s-a cerut asa ceva, asa incat mai bine va pastrati pentru instanta. Inafara de asta, intr-adevar ati tras concluzii pripite si fara suport in mesajul supus discutiei, asa incat orice alt comentariu e de prisos. Aici, pe forum, toti suntem oameni, nu "ei", nu "acesti oameni". Nu tragem concluzii ca o categorie nedefinita si difuza va ramane intr-o zi fara bani si nu va plati ratele - asta se poate intampla chiar oricui, orice venit legal ar avea.

Daca va fi nevoie voi face acest lucru cat se poate de clar inclusiv prin sanctiuni.
Eu sunt profund surprins de faptul ca ma acuzati nefondat de discriminare cand eu tocmai impotriva discriminarii lupt la instante.
Si alti avocati care sa lupte impotriva discriminarii la instante chiar nu am vazut.Poate ca exista.
Interesant este faptul ca lupta impotriva discriminarii e consideranta discriminare iar indiferenta la discriminare este considerata lipsa de discriminare.
Nu am nimic nici cu saracia nici cu bogatia.

avocat Claudiu Lascoschi
Aici nu suntem in instanta, si cu asta incheiem discutia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bancile romane=camatari cu acte legale Toma Florin Toma Florin Am facut 2 credite ipotecare in euro,cu dobanda fixa in primul an,la BCR,in valoare de 96000€.aceste credite le-am obtinut,cu un venit din ... (vezi toată discuția)
Esti tata? ai obtinut drept de vizitare sau drept de crestere si educare ? wflea wflea [b]Sunt in situatia in care am vazut ca in Romania instantele decid numai si numai ce spune sau ce este de acord mama, atunci cand este vorba de drepturile de ... (vezi toată discuția)
Partaj la 1 an dupa divort kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat, privitor la partajul dupa divort. Anul trecut am divortat la initiativa mea, dupa 30 de ani de chin cu un sot ... (vezi toată discuția)