avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Formular prelungire madat administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Formular prelungire madat administrator SRL

Are cineva sa-mi trimita sau sa imi indice de pe site-ul ORCTB, ce formular imi trebuie pentru prelungirea unui mandat al administratorului unui SRL?

Va multmumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 09:37, 27 Octombrie 2010
nu este un formular specific. faceti o hotarare prin care specificati asta si, impreuna cu o cerere de mentiuni le depuneti la r.c.
Aveti nevoie de o Hatarare a Adunarii Generale a Asociatilor/ Decizie Asociat Unic prin care se prelungeste madatul administratorului pentru o perioada de timp de..........ani, de la data de..............pana la data de............
In cazul SRL-urilor madatul administratorului poate fi pe o perioada nelimitata.
Mai aveti nevoie de contor de cuvinte pt hotarare/decizie .
La Registrul Com depuneti Hotararea/Decizia insotita de o cerere de depunere si mentionarea acte( este formular tip, il luati direct de la Registru cand mergeti sa depuneti dosarul )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de administrator expirat LORENA_99 LORENA_99 ce este de facut si cum se face, in cazul in care mandatul administratorului unui srl a expirat?administratorul este si asociat unic si director general (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale, recodificare, schimbare sediu rocs rocs as vrea un sfat in legatura cu urmatoarea situatie; am o cesiune firma, se schimba doar actionariatul, sediul si as vrea sa fac si recodificarea ob de ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator srl Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Imi puteti indica va rog frumos care sunt pasii pentru schimbarea administratorului unui SRL? Din momentul in care se hotaraste in sedinta AGA ... (vezi toată discuția)