avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sub acoperire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sub acoperire

Buna ziua.Eu vand tigari in centru,si nu sunt singurulCu politia ne impcam bine,dar de ceva timp,tot vad o persoana,are statie,pistolsi ne tot fileaza prin tot orasul.

Cine poate fii?si ce ne poate face.Ma gandesc ca daca e ofiter sub acoperire,nu ne-a da amenzi,dar poate furniza date esentiale pentru a ne baga la zdup.

Am chemat politia,l-au legitimat,verificat,si nu figureaza ca agent,politai etc.are doar liceul,cica.

Nu poate sa-i faca nimic politia,sa scapm de el?Pistolul nu era la el cand l-au gasit,decat statia.A spus ca statia e de jucarie,ceva de genul.

Ar trebui s ane ferim de el?daca e un tip aiurea si isi bate joc de noi,se distreaza.

Poate fi si politist sub acoperire (dar ma indoiesc ca l-ati fi descoperit) si poate fi si cineva cu pasiuni de paparazzi (dar ma indoiesc ca si-ar pierde timpul aiurea)...poate ar trebui sa va gasiti alta ocupatie!
Eu cred ca este cu siguranta cineva care urmarestre un scop,si anume altul decat cel de a va prinde pe voi cu pachete de tigari.

Sa va temeti de el ar trebui,pentru ca nu se stie cine este,sau ce urmareste.
Eu il cunosc pe acest personaj,imi este vecin.Vreo 4 ani a fost plecat la studii,iar acum face ce face.Interesant ca nimeni nu a banuit ca este ceva politai.L-am intrebat daca e politai,si a zis sa-mi vad de treburile mele.E un tip dur.dar nu a fost asa.A spus ca statia e asa de forma,desi se aude cum comunica cu ea.

Am intrebat si pe mai multi politisti,care imi sunt prieteni,si au spus ca nu au auzit niciodata de el.La multi le-a facut si poze.Ce poate sa faca cu acele poze?

Unul dintre politistii care l-au legitimat,la dus la sectie si la amendat,acum este fara servici.nu stiu daca din cauza lui.
probabil ca si filmeaza,nu face doar poze.faptul ca ``vi s-a aratat``,inseamna ca va da de inteles sa va feiriti.

eu cred ca face o lucrare mai mare,depre cum e cu contrabanda in orasul dmv,cine si ce vinde,dupa care urmeaza,un flagrant,sau mai multe,ridicarea si pedepsirea infractorilor.pe baza flagrantului,interceptarilor telefonice,porbelor audio si video.

se pare ca cu politia din care face dansul parte,nu va tare ``intelegeti``.succes in continuare,sunteti cu totii actori.v-ati gandit ca ve-ti ajunge actori?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
frank_kvitta, utilizator
:rofl::happy: #-o

asta e tare..faceti trafic sub protectia politiei din zona si ii chemati sa-l legitimeze pe nenea ala ca va stanjeneste.
nenea ala ori e nebun, ori strange probe impotriva dvs si a amicilor dvs.. politistii

Alte discuții în legătură

7 dosare penale,judecat i n stare de libertate frank_kvitta frank_kvitta o persoana,este cercetata penal,in sapte dosare penale,pentru 14 infractiuni,enumar cateva: conducere fara permis numere expirate vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)
Problema contrabanda...urgent! tzutzupimp tzutzupimp Va rog sa ma ajutati. Pe la sfarsitul anului 2007 am cumparat din bulgaria un pistol nonletal cu gaze pentru care nu aveam autorizatie si nu l-am declarat. ... (vezi toată discuția)
Contrabanda ?!? ContSters246410 ContSters246410 buna...nici nu stiu cum sa incep...azi dimineata au avut loc niste razii in orasul meu ,printre cei retinuti a fost si fratele meu.ne stiind despre ce este ... (vezi toată discuția)