avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contrabanda ?!?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contrabanda ?!?

buna...nici nu stiu cum sa incep...azi dimineata au avut loc niste razii in orasul meu ,printre cei retinuti a fost si fratele meu.ne stiind despre ce este vorba...m-am speriat ...pt ca fratele meu avuse cateva pachete de tigari cu timbru rusesc,niste telefoane si o masina care transportase mai demult aceste tigari! telefoanele si pachetele de tigari le-am dat la un vecin sa le duca la el si deasemenea am zis sa scoata masina din curte! mai tarziu din cauza acelui vecin copil fiind de 17 ani...a venit politia si a retinut masina si deasemenea l-au luat pe acel copil la dectia de politie pt interogatoriu.acesta a declarat cu ce se ocupase fratele meu mai demult,presat fiind de agentii de politie ,in masina se mai aflau cred ca 4 cacrtuse de tigari! vreau sa va rog frumos sa-mi ziceti la ce sa ma astept,deci singura marfa de contrabanda fiind 4 cartuse si cateva pachete deteriorate si declaratiile copilului cum ca au mai fost mai multe in trecut.copilul a mutat masina din curte un pic mai departe de casa mea si el nu detine permis de conducere,va rog tare frumos sa-mi ziceti la ce ne putem astepta,probabil ca maine voi fi chemata la declaratii pt atacul meu de panica...din cauza prea multor filme de actiune vazute..multumesc anticipat...astept raspunsul dumneavoastra cu nerabdare!!!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:02, 21 Martie 2012
Este greu de spus.
Depinde ce probe exista si care este incadrarea juridica a faptei savarsite.
Probabil ca nu va mai primi inapoi masina daca se va dovedi ca a transportat cu ea tigari...
inafara de cele 4 cartuse si declaratiile baiatului,nu exista altceva.eu pot fi acuzata de ceva daca eu l-am pus pe baiat sa scoata masina?
in primul rand daca stiati ca acel copil nu are permis si i-ati dat masina sa o conduca este infractiune.
referitor la contrabanda , cum au ajuns cei de la politie sa perchezitioneze masina ?
e posibil daca nu sunt eu paranoic acum, sa va fi fost ascultate telefoanele etc...
oricum dupa ce veti merge la politie o sa stiti in ce ape va scaldati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate control vamal dandanaua dandanaua La trecerea frontierei in Romania, unei persoane i se face controlul vamal, i se spune ca exista suspiciuni ca ar avea pachete de tigari ascunse in rotile ... (vezi toată discuția)
Transport tutun alexandru-alex alexandru-alex Buna seara, as avea si eu o intrebare, si in acelasi timp o nelamurire... Daca eu transport cu masina personala frunze de tutun fara a avea asupra mea vre-un ... (vezi toată discuția)
Achizitionare tigari netimbrate Laurentiu2016 Laurentiu2016 Buna seara Am cumparat 8 cartoane de tigari netimbrate de la o persoana care vindea legume-fructe intr-o taraba din piata, pentru consumul propriu, eu ... (vezi toată discuția)