avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari rca despagubire
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari rca despagubire

sunt italian am facut acident in romania acum 2 ani mam jiudecat cu polizia romana ca ma dat pe vinovat si am castigat procesul cu decisia irevocabila .IN italia am angajat un avocat care a contactat un broker de asigurare in italia ca raspunde de asigurare ardaf in italia acesta broker spune avocatului meu ca in cazul in care se ajiunge la un acord cu asigurare cum din legea romaniei onorariul avocatul nu vine platit de la asigurare ci de client (adica eu )
e adevarart ??? din ce articol de lege ??
Cel mai recent răspuns: Marius David , Consilier juridic 10:38, 28 Octombrie 2010
mam jiudecat cu politi pentru anulare proces verbal si ma scoteam de vinovat era normal ca din italia angajam un avocat sa ajiunga la asigurare ca sa ma platesasca daunele avute
pentru cheltuielile facute de dumneavoastra cu avocatul angajat in Italia nu se platesc despagubiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere civila de asigurare fabiano fabiano sunt italian am facut acident in romania acum 2 ani mam jiudecat cu polizia romana ca ma dat pe vinovat si am castigat procesul cu decisia irevocabila .IN ... (vezi toată discuția)
Despagubire daune masina si cheltuille de jiudecata fabiano fabiano buna ziua sunt un italian in anul 2008 am avut un accident in romania cu alta masina dupa ce a venit politia mau facut un proces verbal cu avertizment si 2 ... (vezi toată discuția)
Recurs procesul verbal de contraventie fabiano fabiano buna ziua sunt fabiano un italian in anul 2008 am avut un accident in romania dupa ce a venit politia mau facut un proces verbal cu avertizment si 2 luni de ... (vezi toată discuția)