avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... vechime consilier juridic
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

vechime consilier juridic

În cazul în care prin concurs, în luna ianuarie 2009 am promovat examenul pentru functia de consilier juridic asistent la primarie pe o perioada determinata de 2 ani de zile, de asemenea după o perioadă de 7 luni de zile am fost trasferată la o alta instituţie, Prefectură, pe perioada nedeterminată. Întrebarea mea este dacă pe viitor, în momentul când voi acumula cei 5 ani minim, voi avea posibilitatea de a mă înscrie la examenul de admitere in magistratură sau barou?:stunned:
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:28, 28 Octombrie 2010
evident ca da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime consilier juridic sweetface sweetface În cazul în care prin concurs, în luna ianuarie 2009 am promovat examenul pentru functia de consilier juridic asistent la primarie pe o perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Calea catre procuror. PBogdan PBogdan Pentru prima oara imi cer scuze ca am deschis acest topic la categoria \"Avocati si admitere in avocatura\" dar nu am gasit alta categorie unde sa ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)