avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract.....?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract.....?

Am urmatoarea speta: 3 societati comerciale :x, y,z
X vrea sa puna la dispozitia lui y niste utilaje gratuit, in schimb y se obliga sa ia marfa numai de la z in limita unei sume minime pe an, in caz contract raporturile intre x si y inceteaza .ce fel de contracte trebuie sa fac ca sa reglementez raporturile intre X, Y , Z.Multumesc
Cel mai recent răspuns: 18bubu , utilizator 15:22, 28 Octombrie 2010
un contract de comodat intre x si y si unul de exclusivitate intre y si z..
nu cunosc clauzele unui contract de exclusivitate, iar un contract de comodat nu ar fi totusi prea putin cum il pot obliga pe x sa nu faca pierdute bunurile lui y si sa respecte contractul cu z?daca mai are cineva o alta parere multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrare de bunuri AlexandruPetre AlexandruPetre Buna ziua, as dori sa ma lamuriti intr-o chestiune pentru a dobandii un bagaj de cunostinte inainte de a ma duce la politie pentru a depune o plangere. Tin ... (vezi toată discuția)
Speta drept civil. va rog , daca se poate, sa o rezolvati doomy852 doomy852 X il imprumuta pe Y cu 25.000 lei. Acest imprumut este garantat de Z cu o ipoteca asupra casei sale prin contract incheiat in forma autentica intre X si Z. ... (vezi toată discuția)
Forma contractuala mona1970 mona1970 Buna ziua. Este vb de un magazin care initial a fost al unei firme X care se afla la momentul respectiv sub contract cu un hypermarchet, dar pentru ca avea ... (vezi toată discuția)