avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sechestrare de bunuri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sechestrare de bunuri

Buna ziua, as dori sa ma lamuriti intr-o chestiune pentru a dobandii un bagaj de cunostinte inainte de a ma duce la politie pentru a depune o plangere.
Tin sa precizez ca mi-au fost sechestrate utilaje si marfa abuziv dupa parerea mea.
O societate X=(chirias) are un contract de inchiriere cu o societate Y=(proprietar) a unui spatiu, Eu firma Z am dat in folosinta niste utilaje firmei X cu un contract pe 0 lei, si daca tot utilaje mele erau date in folosinta firmei X mi-am dus materie prima pentru a fi procesata in locatia inchiriata de firma X. Firma X nu a mai putut paltii chiria si cheltuielile din motive pe care nu le cunosc si nu as vrea sa le cunosc deoarece nu este problema mea. Firma X a fost evacuata din spatiul inchiriat fara notificare, fara politie, doar prin forta fizica, iar firma Y=(proprietarul) a pus sechestru pe utilajele mele si pe marfa mea spunandu-mi ca dupa ce se platesc restantele pot sa vin sa le ridic ceea ce nu stiu cand v-or fi sau daca vor fi platite vreodata eu neavand niciun contract cu firmele X, Y. Tin sa precizez ca am toate documentele necesare pentru a face dovada ca utilajele si marfa respectiva apartin firmei Z.
As dori sa stiu ce as putea face in aceasta situatie.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: AlexandruPetre , utilizator 08:31, 18 Decembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau legalitate? Mihaela Tatiana Mihaela Tatiana Buna seara. As vrea sa va supun atentiei urmatoarea situatie si sper sa ma ajutati sa gasesc raspunsul corect. Firma X inchiriaza firmei Y un spatiu din ... (vezi toată discuția)
Sechestru fisc danadaia danadaia Buna ziua Am o firma de gaterare.Pe platforma unde imi desfasor activitatea era parcat un utilaj care apartinea unui vecin (neavand unde sa-l parcheze il ... (vezi toată discuția)
Forma contractuala mona1970 mona1970 Buna ziua. Este vb de un magazin care initial a fost al unei firme X care se afla la momentul respectiv sub contract cu un hypermarchet, dar pentru ca avea ... (vezi toată discuția)