avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolare termica

Va retin atentia cu urmatoarea problema: Exista posibilitatea ca intr-un bloc ce nu are Asociatie de Proprietari constituita, sa execute proprietarii de apartamente in mod personal lucrari de izolare termica a peretilor exteriori? Mentionez faptul ca fiecare proprietar direct interesat si-a negociat personal contractul de prestari servicii cu firma ce a executat lucrarea. Va intreb ptr ca stiu ca astfel de executii se fac in general cu avizul Asociatiei de Proprietari cat si al Primariei Sectorului 3.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:52, 31 Octombrie 2010
O problema care nu intereseaza nici reprezentantii asociatiilor si nici autoritatile .
Un spectacol hidos de constatat la nivelul condominiilor unde ,prin initiativa privata,parte din proprietari isi permit si au inteles sa aplice programul de imbunatatire a confortului termic,au negociat executia lucrarilor cu diversi autorizati sau nu ,au negociat culoarea aplicata inclusiv in ton cu perdelele de pe balcon si ,in final s-a ajuns la un aspect exterior de tot rasul .
Si mai grav ca beneficiarii nefiind de specialitate ,fara sa urmareasca toate etapele executiei,dupa finalizare ,se confrunta si cu dezlipirea stratului termoizolator a peretilor exteriori parte comuna
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termoizolatie apartament bloc ContSters138306 ContSters138306 Buna ziua. Suntem posesorii unui apartament cu 3 camere la parterul unui bloc din sectorul 6. Am dori sa realizam o lucrare de termoizolatie exterioara, dar ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la primarie ptr izolatie termica jade_0923 jade_0923 Buna ziua, Ca orice om gospodar, care vara isi face sanie si iarna caruta, deja ma gandesc sa fac izolatia termica a peretilor exteriori si a plafonului de ... (vezi toată discuția)
Peretii exteriori ai blocului mirceaivan mirceaivan As vrea sa-mi raspundeti la o intrebare: Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje si as vrea sa stiu daca trebuie acceptul vecinilor pentru placare cu polistiren pe ... (vezi toată discuția)