avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie DSP
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie DSP

Buna ziua,
Ce acte trebuiesc depuse pentru eliberarea autorizatie de la DSP?
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 11:43, 1 Noiembrie 2010
Incercati aici:
[ link extern ] /
Buna ziua,

Sansele de a obtine un raspuns la aceasta intrebare sunt destul de mici, daca nu precizati si activitatea care urmeaza a fi desfasurata.

Pentru marea majoritate a codurilor CAEN nu este necesar un demers separat la DSP (este suficienta declaratia pe proprie raspundere de la Registrul Comertului), dar pentru anumite activitati este necesara intocmirea unui dosar..
distributie parafarmaceutice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distributie online - cod caen si autorizatii marianbacau marianbacau Buna ziua, Incercam sa ne dezvoltam pe partea de online, si avand o oarecare experienta in anumite domenii am spus sa incepem de acolo. Daca la partea ... (vezi toată discuția)
Cafenea crinarav crinarav buna seara, am si eu o intrebare. O cafenea ca sa functioneze pe langa autorizatia de la primarie mai are nevoie si de autorizatie de la DSP sau este valabila ... (vezi toată discuția)
Deschid un salon de manichiură-pedichiură Bineata Bineata Bună ziua.Vreau să vă întreb dacă deschid un salon de manichiură-pedichiură(,strict) cod caen 9602,sa angajez personal calificat pot face asta cu o ... (vezi toată discuția)