ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

1. Pot face cerere pentru a lucra doar de luni pana vineri si pe program de zi, avand in vedere ca in institutia al carei angajat sunt se lucreaza si in week-end-uri si pe durata noptii. (Conform Contractului Colectiv de Munca la Nivel National pentru anii 2007-2010. Art 17)
2. Pot lucra cu jumatate de norma daca nu beneficiaza copilul de cresa, pana la implinirea varstei de 6 ani? (trimitere la acelasi articol)
 ContSters20980, utilizator
 ContSters20980, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 camina23 
	    	Utilizator

camina23 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 soso35	                   

Buna ziua.
  Sotia s-a intors la serviciu din CCC, eu beneficiind de acesta pana cand copilul implineste 2 ani adica inca 11 luni.
  In aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    soso35	                   

Buna ziua.
  Sotia s-a intors la serviciu din CCC, eu beneficiind de acesta pana cand copilul implineste 2 ani adica inca 11 luni.
  In aceasta ... (vezi toată discuția)

lili2003stoica	                   

exista vreo reglemntare pt. medici, care sa le dea dreptul , daca intrerup concediul de ingrijire al copilului pana la varsta de 2 ani si reincep activitatea ... (vezi toată discuția)
	                    lili2003stoica	                   

exista vreo reglemntare pt. medici, care sa le dea dreptul , daca intrerup concediul de ingrijire al copilului pana la varsta de 2 ani si reincep activitatea ... (vezi toată discuția)

Valentina_D	                   

Buna ziua,
Sunt o proaspata mamica si am optat pentru concediu de crestere copil, varianta 1 an. Ma voi intoarce la serviciu cand bebe va avea 11 luni ... (vezi toată discuția)
	                    Valentina_D	                   

Buna ziua,
Sunt o proaspata mamica si am optat pentru concediu de crestere copil, varianta 1 an. Ma voi intoarce la serviciu cand bebe va avea 11 luni ... (vezi toată discuția)