lorilorelay 
	    	Utilizator

lorilorelay 
	    	Utilizator	    

elena138 
	    	Utilizator

elena138 
	    	Utilizator	    

arhontele 
	    	Utilizator

arhontele 
	    	Utilizator	    

Tanjiani 
	    	Utilizator

Tanjiani 
	    	Utilizator	    

Lupes Fenina	                   

As dori sa stiu daca  se mai acorda  sporul de biblioteca, conform Hotararii Nr.3/25 iunie 2009 ?!  Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    Lupes Fenina	                   

As dori sa stiu daca  se mai acorda  sporul de biblioteca, conform Hotararii Nr.3/25 iunie 2009 ?!  Multumesc! (vezi toată discuția)

liviu1978	                   

buna ziua ,
am si eu o intrebare: o [b]insitutie publica finantata integral din venituri proprii [/b]poate acorda pein CCM sporuri si premii pentru care nu ... (vezi toată discuția)
	                    liviu1978	                   

buna ziua ,
am si eu o intrebare: o [b]insitutie publica finantata integral din venituri proprii [/b]poate acorda pein CCM sporuri si premii pentru care nu ... (vezi toată discuția)

ContSters70098	                   

O intrebare, va rog, la care nu mai stiu ce raspuns sa am!
In situatia in care intr-un contract colectiv de munca la nivelul unui grup de unitati s-au ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters70098	                   

O intrebare, va rog, la care nu mai stiu ce raspuns sa am!
In situatia in care intr-un contract colectiv de munca la nivelul unui grup de unitati s-au ... (vezi toată discuția)