avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... problema tehnica pe forum
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

problema tehnica pe forum

Rog pe cineva sa intervina la o problema tehnica pe link-ul "proces castigat"
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 10:27, 30 Octombrie 2010
Buna seara. Am rezolvat problema. In viitor, va rog sa nu mai postati numele partilor sau adresa acestora in forumul Avocatnet.ro. Le incalcati astfel dreptul la intimitate si le incalcati dreptul ca datele lor personale sa fie confidentiale. Multumesc anticipat.
Alin Popescu a scris:

Buna seara. Am rezolvat problema. In viitor, va rog sa nu mai postati numele partilor sau adresa acestora in forumul Avocatnet.ro. Le incalcati astfel dreptul la intimitate si le incalcati dreptul ca datele lor personale sa fie confidentiale. Multumesc anticipat.

Va multumesc foarte mult.
In ceeace priveste incalcarea acelor drepturi pot sa va spun ca acea instanta ne-a incalcat atatea drepturi incat o mica publicitate pe care voiam sa le-o fac era o nimica toata.
Oricum eu am inteles ca nu e cazul sa ne coboram la nivelul mizeriei morale pe care o au.
Sper sa ma intelegeti fie si numai pentru faptul ca suntem nascuti in aceeasi zi.
Va multumesc inca o data!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
rosu gheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trademark european asupra unui domeniu web Stadva Stadva Am inregistrat de curand un domeniu web de tipul [i]cuvant[/i].info . Pe [i]cuvant[/i] exista un trademark european . [i]Cuvant[/i] e de fapt numele unui joc ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului ligiana ligiana Buna! Am o problema si sper ca voi primi niste sfaturi de la voi, colegii mai experimentati. As vrea sa stiu in ce conditii presa are dreptul sa publice o ... (vezi toată discuția)
Emailuri ContSters78406 ContSters78406 Am si eu o intrebare:de ce mesajele care ma anunta ca a mai fost postat un raspuns la un topic vine doar la anumite ore si nu vine exact cand acest mesaj a ... (vezi toată discuția)