avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen de Plata - Cheltuieli Judiciare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen de Plata - Cheltuieli Judiciare

Buna ziua,

Ieri am primit un mandat postal, astazi am ridicat acea scrisoare in care imi scrie ca am de platit suma x (pentru cheltuieli de judecata) dar nu scrie nicaieri un termen de plata.

Deci, care ar fi aproximativ termenul de plata?

Procesul s-a incheiat. O sa mai primesc si alte hartii?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:41, 29 Octombrie 2010
Daca nu platiti o sa va execute silit.Puteti plati si astazi...
Nu exista un termen fixat ,dar este bine sa le achitati cat mai repede sau daca aveti posibilitati financiare mai reduse sa mergeti la Sectia Fiancniara pentru a discuta in vederea platii lor in mod defalcat.
Daca nu va grabiti sa platiti va vor bloca conturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platire cheltuieli proces fond iluana03 iluana03 Am pierdut un proces la o judecătorie și cheltuielile de judecata au fost x. In apel, la tribunal, am pierdut din nou, iar cheltuielile de judecată au fost ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri cereale cerul cerul anul aceta in Ianuarie am semnat un contract de arenda pentru un teren. Eu am dat terenul in arenda. In octombrie am primit banii care mi se cuveneau in urma ... (vezi toată discuția)
Solicitare cheltuieli bloc ANGADALI ANGADALI Buna seara si sarbatori fericite tuturor , Am solicitat in repetate randuri , mai intai verbal si apoi in scris , administratorului de bloc sa-mi puna la ... (vezi toată discuția)