avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am declarat ca mi-am lovit masina ca sa-l salvez pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am declarat ca mi-am lovit masina ca sa-l salvez pe cel ce a facut-o si m-a tepuit!

Buna!
Acum cateva luni un coleg de munca mi-a botit masina in curte dar el nu avea permis.
Permisul lui a fost suspendat pt ca circula cu numere false si avea dosar. Sa nu-i fac si mai multe probleme am vorbit cu el sa declar la politie ca m-am izbit in gard acasa si alte chestii ca sa-mi pot repara masina si el urma sa-mi dea banii. Cand a vazut factura de la service a zis ca e prea mult , ca nu plateste si alte chestii. Acum eu am crezut ca-si va reveni si o sa-mi dea banii dar nimic. Ce ma sfatuti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:06, 30 Octombrie 2010
pai, doar sa-l strangeti de gat, ca legal nu vad cum dovediti ca are sa va dea bani
Amenintati-l ca mergeti sa il denuntati si daca tot nu vrea sa va plateasca mergeti la politite si reclamati-l si asa o sa il aranjati de tot iar pt recuperarea pagubelor o sa trebuiasca sa il dati in judecata dvs. sunt sigur ca o sa castigati in conditiile in care mai o avut probleme.
dny Daniel a scris:

Amenintati-l ca mergeti sa il denuntati si daca tot nu vrea sa va plateasca mergeti la politite si reclamati-l si asa o sa il aranjati de tot iar pt recuperarea pagubelor o sa trebuiasca sa il dati in judecata dvs. sunt sigur ca o sa castigati in conditiile in care mai o avut probleme.

Chiar asa se poate lua in considerare o schimbare de declaratie(oficiala) mincinoasa? Fara repercusiuni pentru autodenuntator?Si care ar fi credibilitatea/recompensa in urma ascunderii infractiunii?Nu se poate pricopsi si cu o acuzatie de santaj din partea colegului "plin de recunostinta" ?
Nu prea mai aveti prea multe de facut decat presiuni asupra vinovatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil santaj marius321 marius321 Buna seara, in primul rand vreau sa va multumesc anticipat pentru ajutor. In urma cu doua zile am fost implicat intr-un accident rutier (o tamponare) ieseam de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal urgent bt andrei_bt andrei_bt am si eu o intrebare: in data de 30.11.2010 in jurul orelor 13:00 eram cu colegul meu pe partea dreapta a drumului cu masina oprita deoarece aveam probleme ... (vezi toată discuția)
Caz penal kuykpopyk kuykpopyk sunt citat la sediul politie pe data de 30.01.2009 mi sa spus ca sunt cercetat penal.Ce sa fac?? (vezi toată discuția)