avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu mai am nici un drept?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu mai am nici un drept?

In urma decesului tatalui meu natural, dupa inmormantare am aflat ca a lasat mamei mele vitrege un testament incheiat in notariat prin care o face pe aceasta unic legatar. Tatal meu detinea un apartament cumparat in timpul casatoriei cu mama mea vitrega si o casa la tara cu terenul aferent pe care o primise ca mostenire de la parintii tatalui meu.
Pot ataca testamentul?
Ma puteti ajuta spunandu-mi pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Va multumesc pentru interesul acordat, dar va rog sa imi explicati ce inseamna pentru mine 37/64
Eu sunt in ceata!
Cam 58% inseamna. Din averea decedatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament in favoarea mamei vitrege florinahiba florinahiba Mama a murit in 1985 la varsta de 36 ani; am ramas 5 cpiii intre 16 si 7 ani. Mama impreuna cu tata au construit o casa cu doua nivele, parter si etaj 1, pe ... (vezi toată discuția)
Alternativa la testament alinabraun alinabraun Buna ziua, Intrebarea mea este, ce alternativa ar exista la un testament? Mama mea locuieste cu tatal meu vitreg - necasatoriti, de peste 30 ani. Tatal ... (vezi toată discuția)
Testament reciproc sot - sotie voicudamian voicudamian Eu si sotia (amandoi pensionari) ne-am gandit sa ne facem cate un testament pentru a ne proteja de eventualele pretentii dupa decesul unuia din noi. Sotia a ... (vezi toată discuția)