avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Firma/afacere/SRL de vanzare!Ideala pentru accesarea ...
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Firma/afacere/SRL de vanzare!Ideala pentru accesarea fondurilor europene.

Acest anunt se adreseaza in primul rand persoanelor interesate in a-si dezvolta o afacere de succes si de a fructifica avantajele integrarii Romaniei in UE prin accesarea fondurilor europene.

In primul rand as dori sa precizez ca una din conditiile de eligibilitate pentru a beneficia de fonduri europene este ca firma sa aiba cel putin 2 ani financiari consecutivi incheiati pe profit."solicitantul va avea minimum 2 ani de activitate economicã si profit operaþional în ultimii doi ani financiari."

Eu doresc sa vand 100% din partile sociale pe care le detin la SRL-ul pe care l-am fondat si la care sunt unic asociat si administrator. Compania a incheiat 3 ani consecutivi cu profit si are contabilitatea si taxele achitate la zi. Conform Statutului poate efectua o serie de activitati. Nu are mijloace fixe si nici un fel de datorii, ceea ce-i confera lichiditate si flexibilitate sporita.

Aceasta afacere eu am pregatit-o cu grija pentru a accesa fondurile europene. Doresc sa o vand fiindca am obtinut o oferta avantajoasa in strainatate.

Pentru cei interesati, putem negocia ca firma sa-si pastreze sediul social actual o anumita perioada de timp (in cazul in care nu aveti alta varianta). Pentru orice alte detalii contactati-ma direct si va voi raspunde cu placere.

Rog multa seriozitate.

Nr de contact: 0770259813 sau email: vistarom@gmail.com
In ce localitate este firma? Multumesc!
as fi interesata daca mai este de actualitate anuntul ... e-mail: lumarexpert@yahoo.com, tel 0729361045

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi pentru tranfer de proprietate in cazul uni srl unic asociat vistarom vistarom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Eu doresc sa-mi vand societatea pe care am infiintat-o in februarie 2005 si la care sunt unic ... (vezi toată discuția)
Oferta_colaborare_consultanta razvan.vastea razvan.vastea DELADA (firma specializata in consultanta proiecte europene) cauta colaboratori cu relatii in mediul de afaceri pentru identificarea firmelor ce doresc sa ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile customparts customparts sunt interesat sa imi dezvolt o afacere accesand fonduri europene nerambursabile care ar fi pasii?stiu ca trebuie sa imi fac un srl d sau ceva de genul cati ... (vezi toată discuția)