Dispoz. de incetare CMI (disponibilizare) a fost contestata in instanta prin sindicatul institutiei. Se apropie termenul de judecata iar avocatul sindicatului spune ca nu ne poate reprezenta pe toti in instanta? Bineinteles ca termenele sunt diferite la cei 40 de contestatari (atat funct. contr. cat si funct. publici). In contestatie am omis cateva precizari esentiale(nume de persoane si fisa de post nesemnata - . Cum ma adresez instantei pentru a completa aceste omisiuni si este posibila solicitarea altor documente (ca de ex. dispoz. x, fisa de post X, martorul x,...) pe care eu le consider relevante spetei?
Va fi necesar sa angajez alt avocat? Multumesc.
Potrivit art.132 alin1 C.proc.civ., la prima zi de înfăţişare instanţa va putea da reclamantului un termen pentru întregirea sau modificarea cererii precum şi pentru a propune noi dovezi.
buna seara,
litigiile de munca sunt scutite de taxa de timbru asa ca puteti scrie si depune la instanta ininte de termen doleanta dumneavostra.
interesant ptr. dvs ca sarcina probei revine angajatorului asa ca eu va dau urmatorul sfat: hartia suporta orice asa ca cu putin curaj, daca nun aveti bani ptr un avocat, insiruiti ceea ce credeti de cuvinta ca ar demonta concedierea. Atat in fapt cat si in drept.
In asteptarea comentariile dvs-,
cu stima
Buna ziua, multumesc pentru bunavointa si amabilitatea de a-mi raspunde=D>
Este necesar sa depun aceste precizari prin registratura Judecat. inainte de data primei infatisari care va fi pe 08.11.2010? Mai am o intrebare? In perioada celor 30 de zile de preaviz, am depus solicitari adresate conducerii institutiei in legatura cu fisa postului, incadrare, solicitare loc de munca in alta directie a institutiei? Imi vor putea fi necesare deschiderii unei viitoare actiuni in justitie pentru anumite ilegalitati existente? (nemaiavand statutul) de angajat?#-o