avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragere avocat reclamanti proces de granituire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragere avocat reclamanti proces de granituire

Am intentat un proces de granituire, din actele preliminare ale vecinului rezulta clar ca ne-a acaparat din teren, procesul are prima infatisare luni(28.04.2014) iar avocata ne-a anuntat azi (24.04. 2014)ca se retrage si ne da banii inapoi.
Va rog din suflet sa-mi spuneti ce pot face in acest timp scurt si cum pot obtine o amanare pana la angajarea unui nou avocat..
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:33, 25 Aprilie 2014
Depuneti contractul cu av rezikitat la dosar si daca paina la termen nu reusiti sa angajati un alt av solicitati in instanta un nou termen pt a angaja un alt av ,
bafta
daca ati avut un temen pentru lipsa de aparare nu mai vi se va acorda altul.

alta solutie ar fi sa angajati urgent alt avocat
Fiind prima infatisare aveti dreptul sa solicitati o amanare pt. pregatire aparare si angajare avocat. Avocatul dvoastra ar trebui sa depuna prin registratura o adresa prin care instiinteaza instanta ca a incetat mandatul dansei (chiar ii puteti solicita acest lucru), iar dvoastra, la termen, in baza adresei depuse de dna avocat, solicitati un nou termen pt. a va angaja avocat. In acest mod cu singuranta instanta va incuviinta cererea dvoastra.
Chiar si in eventualitatea in care va angajati avocat in acest scurt timp, acesta oricum va avea nevoie sa studieze speta si actele existente la dosar.
Va multumesc foarte mult pt. sfat si-l vom urma cu siguranta.
Dar este frecvent ca avocatul sa renunte la un caz inainte de prima infatisare,pt ca acesta este primul meu proces?
Cu mii de multumiri inca o data!
Stimat forumist,

Este mai puțin important dacă este sau nu frecvent un asemenea incident. S-a întâmplat și luați-o ca atare.

Totuși, la o primă vedere a celor descrise aici, observ că arătați existența unui ,,proces de granituire, din actele preliminare ale vecinului rezulta clar ca ne-a acaparat din teren,,.

Or, un astfel de proces ar trebui să aibă ca obiect revendicare + grănițuire, nu exclusiv grănițuirea. În acest caz, este necesar să contactați un avocat care, dacă este posibil, să facă anumite precizări necesare în sensul arătat.

Cu stimă

Alte discuții în legătură

Autoreprezentare in cadrul unui proces Alina Ghi. Alina Ghi. Buna ziua! Am deschis de aproape 1 an de zile proces pt custodia copilului insa abia maine avem prima înfățișare ,iar avocatul meu lipseste pt ca are alt ... (vezi toată discuția)
Model de cerere marinica71 marinica71 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere in vederea solicitarii unui nou termen de judecata la curtea de apel pt angajarea unui aparator?cu cate zile ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat mom mom buna ziua! am avut o prima infatisare la un proces penal la care am intarziat si am ajuns dupa ce s-a terminat, iar acum am vazut pe site-ul judecatoriei ca ... (vezi toată discuția)