Buna ziua
Acum 2 saptamani unui prieten i s-a spart casa de vacanta si i s-au furat bunuri in valoare de 2000lei. De atunci politistii inca nu stiu cine-s hotii cu toate ca s-au luat amprente, au venit si cu un caine lup care s-a dus fix la poarta unui vecin recunoscut ca hot in localitate. Amicul meu este convins ca seful de post stie deja cine este/sunt infractorul/infractorii dar il/ii apara #-o
Intrebare mea este: unde se poate adresa prietenul meu astfel incat cazul sa fie preluat de alti politisti intr-adevar competenti? ..ma gandesc ca daca tot sta si asteapta ca seful de post "sa-si faca treaba" hotii vand tot si pe urma nimeni nu mai poate da de urma bunurilor furate... si asa au trecut cam multe zile:stunned:
Si inca o intrebare care v-as pune-o: in cazul in care hotii nu-s gasiti, amicul meu poate da in judecata politia ca nu a gasit infractoru?....era de datoria lor sa-l gaseasca mai ales ca fapta nu s-a petrecut intr-un oras mare ci intr-o comuna amarata:((
Procurorul de caz il aflati de parchetul competent teritorial.
Se poate adresa de asemeni cu memorii catre comandantul Inspectoratului Judetean de Politie sau IGPR,unde puteti sa relatati exect cele intiamplate si sa solicitati si urgentarea cercetarilor